Bio Active Care

Nourishing Beauty Mask

€ 37,50

Revitaliseer uw vermoeide huid met dit masker van lichte textuur, gebaseerd op een huidverbeterende formule. Gecreëerd om de huid zichtbaar te laten stralen, de fijne lijntjes te verminderen en de huid een mooie, frisse uitstraling te geven. Deze bijzondere resultaten komen tot stand door een unieke blend van verzorgende mango en avocado-olie, argireline, nectapure en thijm. Verbetert de huidtextuur, hydrateert, voedt en verzacht de huid.

Nourishing Vitamin Capsules (For Face & Neck)

€ 2,50 per capsule

Geavanceerde, snel absorbeerdende verzorgende capsules, ontwikkeld om de huid in optimale conditie te houden. Herstelt de elasticiteit, hydrateert, voedt en beschermt, vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en geeft een egale, frisse huid.

Contouring Face & Eye Serum

€ 49,95

Sterk geconcentreerd serum om de door de tijd beschadigde huid te herstellen, rimpels te verminderen en de teint te verbeteren.

Facial Peeling

€ 33,50

Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden die de huid een vale teint geven. De huid wordt gerevitaliseerd door zowel stimulerende als kalmerende bestanddelen. Na een scrub met de Facial Peeling is de huid klaar om de voedende ingrediënten van serums en crèmes op te nemen. De Facial Peeling is gebaseerd op een huidverfrissende formule, het bevat o.a. nectapure en argireline, een complex dat helpt om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Multi Treatment Day Cream SPF 15

€ 56,50

Dagcrème gebaseerd op een rimpelverminderende anti-verouderingsformule die de huid verstevigt, hydrateert, verzorgt en beschermt.

Regenerating Night Cream

€ 56,50

Nachtcrème gebaseerd op een rimpelverminderende huidverstevigende formule om de huid zichtbaar te verbeteren.

Revitalizing Cleansing Gel

€ 25,95

Ontwikkeld voor een intensieve reiniging zonder de natuurlijke huidbalans aan te tasten. Deze gel verwijdert op een zachte manier make-up, overbodige talg en onzuiverheden. Gebaseerd op de Dode Zee mineralen, groene thee, melkzuur en algen. De gereinigde huid ziet er mooier uit en voelt zachter en uitermate fris aan.

Smooth-Out Eye & Lip Mask

€ 49,95

Speciaal ontwikkeld voor de tere huid rond de ogen en lippen. Hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid.