Mineral Care Spa Facial

Essential Cream

€ 52,50

Een actieve en rijke crème die de huid sterk voedt en hydrateert. Ontwikkeld als dag- en nachtcrème. Deze crème vermindert rimpels effectief en helpt om de natuurlijke elasticiteit van de huid terug te krijgen. Deze crème werkt diep door in de huid waar de oorzaak ligt van de gedehydrateerde huid en herstelt op deze manier de natuurlijke vochtbalans. Het resultaat is een zeer gezonde "roze" en jong uiterlijk.

Essential Eye Cream

€ 39,95

De fijne samenstelling van de oogcrème zorgt ervoor dat deze snel door de kwetsbare huid rondom de ogen wordt opgenomen. De crème bevat een unieke samenstelling van Dode Zee mineralen, groene thee, vitamines, toverhazelaar en plantaardige liposomen om de donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen.

Essential Eye Serum

€ 40,75

De fijne samenstelling van de oogcrème zorgt ervoor dat deze snel door de kwetsbare huid rondom de ogen wordt opgenomen. De crème bevat een unieke samenstelling van Dode Zee mineralen, groene thee, vitamines, toverhazelaar en plantaardige liposomen om de donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen.

Essential Serum

€ 40,75

Een natuurlijke en intensieve beautybehandeling wat snelwerkende voedende ingrediënten aan de huid toevoegt die een langdurige regenererende werking heeft. Een samenstelling van Dode Zee Mineralen, groene thee, TCR complex en vitamine C capsules helpen om zichtbaar de fijne lijntjes te laten verdwijnen, en geeft de huid een strakker aanzien.

Hydra Balance Gel

€ 26,50

Ontwikkeld voor een intensieve reiniging zonder de natuurlijke huidbalans aan te tasten. Deze milde reinigingsgel verwijdert op een zachte manier make-up, overbodige talg en onzuiverheden. Gebaseerd op de Dode Zee mineralen, groene thee, algen en TCR complex. De gereinigde huid ziet er mooier uit en voelt zachter en uitermate fris aan.

Hydra Feel Oil Balance SPF 15

€ 37,50

Een geavanceerde dermatologisch geteste crème, ontwikkeld om de vetbalans van de normale tot vette huid te stabiliseren. Deze moisturizer met fijne structuur bevat een combinatie van Dode Zee mineralen, groene thee, TCR complex en algen. Een heerlijk product dat vochtregulerend en beschermend werkt, en een ideale basis vormt voor make-up. Deze crème bevat zonnefilters voor UV-A en UV-B, factor 4 tot 5.

Hydra Mask

€ 26,50

Een 5-minuten masker, ontwikkeld om de huid zijn oorspronkelijke, jeugdige uitstraling en vitaliteit terug te krijgen. Dit geweldige masker heeft een intensieve hydraterende werking op de huid en voedt de cellen die diep in de huid liggen. Dit masker is een combinatie van Dode Zee mineralen, groene thee, TCR-complex, groene algen en hazel extract. Zelfs de meest vermoeide en gestresste huid ziet er jonger en vitaler uit dan ooit na dit masker.

Hydra Micro Peeling

€ 32,50

Dit actieve masker reinigt de huid intensief en verwijdert dode huidcellen van de opperhuid. Een milde peeling gebaseerd op jojoba microkorrels en fruitenzymen die doorwerken in de huid om vetten en onzuiverheden te verwijderen. De micropeeling zorgt er ook voor dat het vochtgehalte in de bovenste huidlaag behouden blijft. Het resultaat is een schone en gezonde huid.

Hydra Touch Moisturizer SPF 15

€ 37,50

Een zachte moisturizer, die bedoeld is om de vochtbalans van de huid weer op peil te krijgen en te behouden, en om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ideaal voor mensen die veel bij airco's en/of verwarmingen werken. Ook is de crème ideaal als basis voor make-up. Deze Hydra Touch Moisturizer bevat zonnefilters voor UV-A en UV-B, zonnefactor 15.